UnitedKingsom Germany

Bekerelevatoren, ingenieus voor specifieke oplossingen

Het principe van verticale verplaatsing door een liftsysteem is al eeuwenoud en wordt veel toegepast in de productieprocessen van diverse branches. Klinkenberg Zaanstad B.V. heeft het liftsysteem in haar bekerelevatoren doorontwikkeld en aangepast aan de wensen van de huidige industrie. Ook voor uw branche leveren wij hoogkwalitatieve bekerelevatoren.

Eisen stellen aan bekerelevatoren

Als ondernemer of procesengineer stelt u eisen aan uw machinerie. Dat begrijpen wij als geen ander. In ons hightech machinepark hebben wij apparatuur die tot op de micrometer nauwkeurig werkt aan de productie van bekerelevatoren. Onze zeer ingenieuze technici hebben elevatoren ontwikkeld van een compact formaat. Het verplaatsen van uw bulkgoederen is niet alleen voordelig, maar ook ruimtebesparend.

Afhankelijk van uw wensen bepalen we het materiaal van uw elevator. U hebt onder andere de keuze uit slijtvaste materialen en RVS. Met het oog op veiligheid en hygiëne zijn de systemen gesloten en stofdicht. De bekerelevatoren leveren we desgewenst met een ATEX-certificering.

Bekerelevatoren voor zware materialen

Wij ontwikkelen ook ketting- en bandelevatorenKettingelevatoren zijn voornamelijk geschikt voor het transporteren van zwaardere bulkgoederen, zoals kolen, ertsen, cement en kalksteen. Deze brengen over het algemeen snel schade en slijtage toe aan de elevatoren. Daarom werken wij met zorg aan de juiste combinatie, configuratie, werkingssnelheid en materialen. Zo beogen wij de elevator een lange levensduur mee te geven.

Bij de ontwikkeling van onze bekerelevatoren nemen wij ook de duurzaamheid in acht. We werken niet alleen aan een zo lang mogelijke levensduur, maar ook aan gunstig energieverbruik. Zo bespaart u kosten op diverse terreinen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot bekerelevatoren? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476