UnitedKingsom Germany

Klontenbrekers, ook snel reinigbaar

Klontenbrekers van Klinkenberg Zaanstad B.V. versnellen en verbeteren het industriële verwerkingsproces. Zo bespaart u tijd en kosten. Wij vinden het belangrijk u zorgvuldig te begeleiden bij uw aankoop. Onze salesafdeling adviseert niet alleen bij de aanschaf van klontenbrekers, maar is ook betrokken bij de implementatie en het onderhoud. Zo werken we samen aan optimalisatie van uw productieproces.

Werking van klontenbrekers

De verwerking van poeder- of korrelvormige stoffen verloopt efficiënter wanneer er geen samenklontering plaatsvindt. Klinkenberg Zaanstad B.V. ontwikkelt klontenbrekers die dit effect tegengaan door het verpulveren van reeds ontstane klonten.

Dit gebeurt door middel van pennen of messen, bevestigd aan één of twee assen. Deze zijn eventueel te voorzien van een tweede aandrijving. Naast de conventionele modellen hebben wij ook 'snel reinigbare' klontenbrekers. De brekers zijn, wegens hun compacte inbouwmaat, goed te integreren in de gehele machinerie.

De veelzijdigheid van onze klontenbrekers

De klontenbrekers van Klinkenberg Zaanstad B.V. worden desgewenst voorzien van een demontabel zeefdek. Wij leveren deze met diverse maasgroottes, aangepast aan uw productieproces. De brekers zijn inzetbaar in tal van branches, zoals bij de productie van kunststof en cement, maar ook in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.

Wij richten ons uiteraard niet alleen op de technische elementen, maar ook op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze klontenbrekers zijn energiezuinig, behoeven niet veel onderhoud, maken weinig geluid en worden geleverd met een eventueel ATEX-certificaat.

Wij gaan klantgericht te werk en zoeken naar bedrijfsspecifieke oplossingen. Dankzij ons uitgebreide machinepark bieden wij veel mogelijkheden op het gebied van klontenbrekers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de Klontenbrekers? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476