UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Mengers, van hoge kwaliteit

Klinkenberg Zaanstad B.V. heeft ruim 130 jaar ervaring in ontwikkeling. reparatie en productie van mengassen die onder andere worden toegepast in mengers. Wij ontwerpen en produceren diverse typen mengers; zonder uitzondering van hoge kwaliteit.

Mengers van Klinkenberg Zaanstad B.V.

Mengen is een belangrijk proces in tal van industriële branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, geneesmiddelenproductie, recycling en de fabricage van kunststof in verschillende vormen. Klinkenberg Zaanstad B.V. ontwerpt mengers specifiek voor uw productieproces.

Wij ontwikkelen paddelmengers voor het mengen van vaste stoffen, granulaten, pallets en kleverige substanties. Deze vermengen uw product snel en efficiënt. Lintmengers zijn zeer goed inzetbaar bij mengprocessen waar zeer kleine hoeveelheden additieven aan de te mengen batch bij worden gedoseerd. Onze conische mengers, kegelvormige mengbakken met een verticaal geplaatste menglint, zijn geschikt voor het mengen van poedervormige stoffen. De schroef haalt het granulaat in de mengbak naar boven, zodat de onderste en bovenste substantie goed mengen.

Informatie en advies over mengers

Er is veel mogelijk op het gebied van schroefsystemen en mengers. Laat u zich daarom uitgebreid informeren over het optimaliseren van uw productieproces. Om onze diensten af te stemmen op uw vraag bezoeken onze salesengineers u graag op locatie. Onze professionals zijn goed opgeleid, hebben veel kennis van producten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen diverse branches.

Ook hebben zij veel contact met onze andere afdelingen, waaronder de constructeurs en technici. Door deze directe lijnen binnen de organisatie werken wij met korte levertijden en krijgt u snel antwoord op al uw vragen over onze mengers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze mengers? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476