UnitedKingsom Germany

Onze schroefassen zijn klantvriendelijk

Bij Klinkenberg Zaanstad B.V. bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van schroefsystemen, zoals schroefassen.. Met onze kennis en expertise beogen wij u optimaal te voorzien van schroefsystemen van hoge kwaliteit. Wij ontwerpen diverse typen schroefassen en houden daarbij rekening met uw specifieke behoeften.

Schroefassen van Klinkenberg Zaanstad B.V.

Schroefassen worden ingezet in tal van industriële branches bij het transporteren van bulkgoederen. De keuze voor onze schroefassen is afhankelijk van het stortgoed en de materialen waarmee gewerkt wordt binnen uw bedrijf. De schroefassen (ook wel vijzels genoemd) zijn verkrijgbaar in RVS, staal en gehard staal. Onze experts verdiepen zich in uw productieproces en adviseren u uitgebreid over onze modellen en materialen.

Dankzij onze compacte bedrijfsvoering ontwerpen en produceren wij klantspecifieke schroefassen. Klinkenberg Zaanstad B.V. beschikt over de modernste industriële machines, voor de vervaardiging van kwaliteitsproducten.

Specialist in schroefassen met ruim een eeuw ervaring

Al in de 19e eeuw begon Klinkenberg Zaanstad B.V. met de reparatie van drijfwerken in onder andere pellerijen en slagerijen. Een industrie die zijn oorsprong vindt in de Zaanstreek. Met ruim 130 jaar ervaring staat Klinkenberg Zaanstad B.V. bekend als specialist in de ontwikkeling van schroefassen.

Open communicatie en hoge klanttevredenheid staan aan de basis van onze visie op goed zakendoen. Wij onderhouden intensief contact met onze klanten en staan hen bij waar nodig. Daarom reageren wij zo snel mogelijk op uw vragen en verliezen wij geen tijd in de levering van onze producten.

Wilt u uw productieproces optimaliseren? Schakel Klinkenberg Zaanstad. B.V. in en profiteer van jarenlange ervaring, een klantvriendelijke benadering en professioneel advies op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze schroefassen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476