UnitedKingsom Germany

Schroefbladen volgens de richtlijnen van de EHEDG

Klinkenberg Zaanstad B.V. is 130 jaar geleden gestart met het repareren van drijfwerken. In de loop der tijd hebben wij ons gespecialiseerd in de productie van transportschroeven en schroefbladen. Wij leveren onze schroefbladen wereldwijd aan bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Schroefbladen voor transportschroeven

Transportschroeven worden gebruikt voor het transporteren van diverse bulkstoffen. De werking van een transportschroef wordt voor een aanzienlijk deel bepaald door de kwaliteit van de schroefbladen. Zeker in de voedings- en geneesmiddelenindustrie worden, om de hygiëne te waarborgen, zeer strenge eisen gesteld aan de materialen van de schroefbladen. Daarom werkt Klinkenberg Zaanstad B.V. volgens de richtlijnen van de EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

U heef een ruime keuze aan materialen. Wij leveren schroefbladen van normaal staal, slijtvast staal, roestvrijstaal of duplex. De diameter van de schroefbladen varieert tussen 50 en 2500 millimeter. Zo bieden wij de juiste schroefbladen voor ieder productieproces.

Schroefbladen van Klinkenberg Zaanstad B.V.

Klinkenberg Zaanstad B.V. heeft naast schroefbladen ook schroeflint, dat om een schroefas gewikkeld wordt, en asloze spiralen. Het gebruik van schroeflint voor het vervaardigen van een schroefas kost  weinig tijd in vergelijking tot het gebruik van schroefbladen, maar is niet voor alle processen geschikt. Laat u daarom uitgebreid informeren door onze professionals over de mogelijkheden van schroeflint.

Veiligheid is, zeker als het om explosieve poeders gaat, zeer belangrijke in het productieproces van alle transportschroeven en schroefbladen. Deze kunnen dan ook worden geleverd met een ATEX-certificering, waarmee veiligheid in omgevingen met een zeker explosiegevaar is gegarandeerd.

Klinkenberg Zaanstad B.V. biedt topkwaliteit en uitgebreide service. Onze experts nemen u alle zorgen met betrekking tot advies, installatie en onderhoud van alle soorten schroefbladen uit handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze schroefbladen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476