UnitedKingsom Germany

Schroefpersen ook voor een kleiner volume afval

Klinkenberg Zaanstad B.V. heeft veel expertise in het ontwateren van producten met behulp van schroefpersen. Onze engineers hebben de schroefpersen van Klinkenberg Zaanstad B.V. doorontwikkeld tot een robuust ontwerp. Om u alleen de beste machinerie te kunnen bieden, is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van onze persen.

Schroefpersen voor afvalverwerking en ontwatering

Bij vrijwel ieder productieproces komen afvalstoffen vrij. Natuurlijk wilt u deze niet alleen op een nette manier verwerken, maar wordt ook van u verwacht dat u dit doet op een duurzame manier. Het samenpersen van afvalproducten door het gebruik van schroefpersen zorgt voor een kleiner volume en scheidt vloeistoffen van vaste stoffen. Dit komt het verwerkingsproces ten goede.

Klinkenberg Zaanstad ontwerpt conventionele schroefpersen en asloze modellen. Het te scheiden product wordt via een vultrechter gevoed aan de pers. Onder de vultrechter bevindt zich een ontwateringssysteem dat de meeste vloeistof scheidt van de vaste stof. De persschroef voert de druk op en perst het achtergebleven vocht eruit.

De meerwaarde van schroefpersen van Klinkenberg Zaanstad B.V.

Dat Klinkenberg Zaanstad B.V. ruim 130 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van schroefsystemen ziet u terug in de kwaliteit van onze schroefpersen. De ontwerpers hebben rekening gehouden met de wensen van de gebruiker. Daarom zijn de schroefpersen van Klinkenberg Zaanstad compact en eenvoudig te plaatsen in uw productielandschap.

Door het slimme ontwerp van de perskorf is deze onderhoudsvriendelijk. De schroefpersen zijn toegankelijk via luiken, met het oog op een eenvoudige reinigingsprocedure.

Bent u op zoek naar schroefpersen voor afvalverwerking of ontwatering van substanties? Onze adviseurs geven uitgebreid advies over de mogelijkheden van Klinkenberg Zaanstad B.V. Naast schroefpersen ontwikkelen wij ook woelbodems, uithaalschroeven en homogeniseersilo's, allemaal met de betrouwbare kwaliteit van Klinkenberg!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze schroefpersen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476