UnitedKingsom Germany

Transportschroeven voor snelle uitvoer van bulktransport

Klinkenberg Zaanstad B.V. is, met ruim 130 jaar ervaring, expert op het gebied van schroefsystemen. Bij ons vindt u transportschroeven, geschikt voor de industrie van uw vakgebied. Wij ontwerpen en produceren transportschroeven voor diverse branches.

Open en gesloten transportschroeven

Transportschroeven worden gebruikt bij de overslag van natte of droge bulkgoederen naar vrachtschepen, vrachtwagens en productieprocessen. Een kokertransporteur is een volledig afgesloten transportschroef. Zo wordt de interne druk behouden en kunt u de schroef opstellen in verticale positie. Daarnaast is de te transporteren stof beschermd tegen vervuilende factoren van buitenaf.

Trogtransporteurs zijn transportschroeven met een open bovenzijde. Hierdoor is het reinigen van de schroef eenvoudig. Met een deksel sluit u de trogtransporteur af. U kunt de trogschroef ook inzetten voor het overbruggen van verticale afstanden. Klinkenberg Zaanstad levert ook verticaalschroeven specifiek gericht op het verticaal transporteren van bulk. Onze transportschroeven voldoen aan de laatste Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC normering.

Transportschroeven van Klinkenberg Zaanstad

Wanneer u kiest voor Klinkenberg Zaanstad bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een persoonlijke benadering van uw bedrijf en wensen met betrekking tot de keuze van transportschroeven. Om bulktransport gegarandeerd snel uit te kunnen voeren, vervaardigt Klinkenberg transportschroeven op maat.

Afhankelijk van de te transporteren stof worden de transportschroeven vervaardigd van gehard staal of roestvrijstaal. Onze verkopers volgen gedegen opleidingen zodat zij u uitstekend kunnen voorzien van advies. Ook na levering en installatie mag u rekenen op een degelijke aftersale-service.

U ziet dat wij verder gaan dan alleen het leveren van kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over de transportschroeven van Klinkenberg Zaanstad B.V. Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze transportschroeven? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476