UnitedKingsom Germany

Uitdraagsystemen, ATEX en TÜF gecertificeerd

Klinkenberg Zaanstad voorziet in de machinerie in iedere stap van het productieproces. Wij ontwerpen, produceren en leveren onze uitdraagsystemen zelf. Zo gaan wij zeer klantgericht te werk. Onze engineers ontwikkelen doordachte uitdraagsystemen die aansluiten op uw specifieke wensen.

Uitdraagsystemen van Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg B.V. ontwikkelt uitdraagsystemen van hoge kwaliteit. Met ruim een eeuw ervaring op het gebied van schroefsystemen produceren wij uitdraagsystemen voor allerlei branches, zoals de voedselindustrie en de verwerking van biomassa.

Onze uitdraagsystemen met uithaalschroeven bestaan uit een hopper met één tot vier, afzonderlijk regelbare, schroeven. Deze uitdrager bereikt met een laag toerental een hoge uitdraagopbrengst. Dit geldt ook voor de woelbodems en agitatorunits van Klinkenberg Zaanstad B.V. Hiermee verwerkt u 100 tot 30.000 (of meer) liter per uur. De hoppers zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 10.000 tot 100.000 liter en groter op aanvraag. De uitdragers zijn geschikt voor diverse producten, van poeders tot slechtlopende kleverige stoffen. De demontabele onderdelen maken onze duurzame uitdraagsystemen zeer onderhoudsvriendelijk.

Uitdraagsystemen aanschaffen bij Klinkenberg B.V.

Met onze uitdraagsystemen gaat u verantwoord te werk. Ze zijn niet alleen ATEX-gecertificeerd, wat inhoudt dat ze veilig gebruikt kunnen worden in omgevingen waar gewerkt wordt met een explosief stortgoed en hebben ook een TÜV-certificering.

Na aanschaf van een uitdraagsysteem kunt u rekenen op onze sterke aftersale-service. Wij verzorgen de installatie en montage van uw uitdragers en zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies.

De experts van Klinkenberg B.V. kunnen u alles vertellen over onze uitdraagsystemen en de mogelijkheden voor uw branche.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze uitdraagsystemen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855, te faxen +31 (0)75 62 80 476 of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476