UnitedKingsom Germany

Efficiënt werken met stroperige producten
Met speciaal ontwikkelde agitatorbodems voor traaglopende stoffen
Ontwikkeld van A tot Z
Door onze eigen engineers ontwikkeld tot een beproefd concept
Sluit aan op uw wensen
De modulaire opbouw maakt vrijwel elke gewenste combinatie mogelijk

Agitatorbodems tot 30.000 liter inhoud

Het bufferen en transporteren van slecht stromende producten is een ingewikkeld proces. Volgens Klinkenberg is de conventionele manier hierin niet de beste oplossing. Daarom hebben wij speciaal voor het verwerken van traaglopende stoffen agitatorbodems ontwikkeld, die uit te breiden zijn met een hopper. Zo verwerkt u uw stroperige producten op een efficiënte wijze. Klinkenberg kan u voorzien van diverse opties op onze agitatorbodems.

De werking van agitatorbodems

De agitatorbodems bevinden zich onder in een hopper. Vanuit hier vindt de lading plaats door middel van een elektrisch of hydraulisch aangestuurde agitator systeem dat zorgt voor een gedoseerde uitstroom. De capaciteit van de agitatorbodems varieert van 100 tot maar liefst 30.000 liter inhoud! Met de agitatorunits van Klinkenberg werkt u dus snel en effectief.

Onze engineers hebben de agitatorbodems ontwikkeld tot een beproefd concept. U hebt diverse opties, wanneer u kiest voor een van onze agitatorbodems; een verrijdbaar frame tot een hopper van maximaal 1000 liter, zakkenstort met geïntegreerd filter en afsluitbaar. De modulaire opbouw maakt diverse combinaties mogelijk, zodat wij altijd kunnen aansluiten bij uw wensen.

Agitatorbodems voor de diverse industrieën.

Hoewel diverse industrieën, zoals de kunststofproductie, papier-recycling, waterzuivering en biomassaverwerking, gebruik maken van onze agitatorbodems, vindt u deze toch voornamelijk terug in de voedingsmiddelen-, geneesmiddelen- en chemische industrie. Bij de ontwikkeling van onze agitatorbodems houden wij uiteraard rekening met de eisen die gesteld worden aan hygiëne in deze branches volgens de EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

Ook binnen uw machinepark speelt hygiëne een grote rol. Daarom zijn onze agitatorbodems eenvoudig reinigbaar, dankzij de demontabele luiken. In het ontwerp wordt tevens rekening gehouden met de beschikbare ruimte; ondanks de hoge capaciteit van onze agitatorunits zijn de modellen compact.

Wilt u meer weten over onze agitatorbodems? Neemt u dan contact op met Klinkenberg: +31 (0)75 - 62 87 855, via de fax +31 (0)75 – 62 80 476 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476