UnitedKingsom Germany

Klinkenberg bandelevatoren
Klinkenberg ontwikkelt elevatoren, de kettingelevator en de bandelevator, voor het overbruggen van hoogtes.
Doordacht verticaal transport met de bandelevator
Producten van hoge kwaliteit in combinatie met een lange technische levensduur
Compact en krachtig
Onze engineers hebben gezorgd voor een compact model die optimale prestaties levert

Bandelevator met lange levensduur

Vormt het transporteren van bulkgoederen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden binnen uw onderneming? Het lijkt zo eenvoudig, maar achter het verplaatsen van materialen en stoffen gaat een gehele wetenschap schuil. Klinkenberg ontwikkelt elevatoren, de kettingelevator en de bandelevator, voor het overbruggen van hoogtes. Hier vindt u informatie over de kenmerken en voordelen van onze bandelevator.

Doordacht verticaal transport met de bandelevator

Ook in de industrie wilt u zoveel mogelijk tijd en geld besparen. Klinkenberg sluit daarbij aan door producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur te produceren en daarbij ook te letten op mogelijke besparingskansen. Onze bandelevator is daar een voorbeeld van.

De bandelevator is in diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar; van roestvrijstaal tot slijtvaste materialen en met tal van aantrekkelijke opties, zoals slijtvaste bekers, elektronische scheefloopbeveiliging, een antistatische band en inspectieluiken. Specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie vindt u de 'Food-uitvoering' in ons assortiment die voldoet aan de hygiënische richtlijnen.

Een bandelevator met expertise ontwikkeld en geproduceerd

De engineers van Klinkenberg hebben ook nagedacht over de benodigde ruimte voor verticaal transport en hebben de bandelevator ontwikkeld tot een compact model. Onze uitvoeringen maken gebruik van gravitatie of centrifugaal lossing. Desgewenst ontwikkelen wij de bandelevator met een ATEX-certificering.

Onze ontwerpers gebruiken de 3D Cad techniek, om met de bandelevator volledig aan te sluiten bij uw wensen. In ons hightech machinepark produceren wij de onderdelen nauwkeurig met een autonome lasrobot. Zo leveren wij kwaliteit op maat!

Wilt u meer weten over de bandelevator van Klinkenberg, onze kettingelevator of onze andere producten? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)75 – 62 87 855 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of stuur ons een fax via +31 (0)75 – 62 80 476.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476