UnitedKingsom Germany

Oplossingen voor de chemische industrie

chemieNederland speelt als relatief klein land een erg grote rol in de wereldwijde chemische industrie, voornamelijk in de basischemie en de ontwikkeling van coatings. Wij hebben ons dan ook met alle vakkundigheid verdiept in de vraag hoe wij onze producten kunnen ontwerpen ter optimalisatie van processen in de chemische industrie.

Meedenken over oplossingen voor de chemische industrie

Het is van belang dat chemicaliën gedurende het productieproces volledig zuiver blijven. Verontreiniging van één van de stoffen tast het volledige proces aan. Daarom biedt Klinkenberg transportsystemen, zoals doseersystemen en transportschroeven in diverse afmetingen, die specifiek zijn ontworpen voor de chemische industrie.

Hierbij is rekening gehouden met de hygiëne van het chemische product, maar ook met de veiligheid van de omgeving. Met de gesloten systemen, de Easy Clean uitvoeringen en onze ATEX-certificering waarborgen wij de hygiëne en veiligheid.

Transportsystemen voor de chemische industrie op maat

De chemie is een brede sector, waarin gewerkt wordt met producten met uiteenlopende eigenschappen. Daarom ontwikkelen wij onze transportsystemen op maat. Wij adviseren u over passende ontwerpen, afmetingen en materialen. Zo profiteert u altijd met transportsystemen, specifiek voor uw situatie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in transportsystemen voor de chemie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor oplossingen voor de voedingsindustrie en farmacie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor toepassingen in de chemische industrie of informatie over onze uitgebreide service? Neemt u dan contact met ons op.
Dat kan telefonisch +31 (0)75 – 62 87 855, door te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476 of door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Samen houden wij de Nederlandse chemie aan de top!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476