UnitedKingsom Germany

Oplossingen voor de farmaceutische industrie

Indu FarmacieDe productie van medicijnen en andere farmaceutische middelen is een zeer gevoelig proces. Niet alleen willen we verontreiniging van het product voorkomen, we willen ook de omgeving beschermen. Klinkenberg ontwikkelt transportsystemen die veilig ingezet kunnen worden in de farmaceutische industrie.

Onze transportsystemen op maat voor de farmacie

Uiteraard worden er veel eisen gesteld aan de farmaceutische industrie met betrekking tot de hygiëne en verwerking van de producten. Dit om elke verontreiniging of besmetting te allen tijde te voorkomen. Wij besteden al jaren aandacht aan de ontwerpcriteria van onze transportsystemen en vullen deze verder aan met de actuele richtlijnen. Zo verzekeren wij u van een veilig en nauwkeurig transportsysteem, geschikt voor de farmacie.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld kokerschroeven. Dit zijn gesloten transportschroeven, wat de kans op verontreiniging van het product aanzienlijk verkleint. Onze doseersystemen kunnen geleverd worden met een zelfreinigende functie ter bevordering van de hygiëne. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij ontwerpen onze transportsystemen altijd voor u op maat.

Farmaceutische industrie vraagt om veiligheid en hygiëne

Onze professionals kijken graag samen met u naar de richtlijnen die van toepassing zijn op het productieproces van farmaceutische middelen. Daarbij houden zij rekening met het materiaal, het ontwerp en uw product. Zo bent u altijd verzekerd van een veilig en hygiënisch systeem.

Na de aanschaf van één van onze producten blijft ons team u ondersteunen in het onderhoud en de revisie van uw transportsystemen. Zo zorgen wij voor een blijvend optimaal verloop van uw productieproces.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de farmaceutische industrie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)75 – 62 87 855, maar u kunt ons ook mailen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of faxen naar +31(0)75 – 62 80 476. Klinkenberg, voor veilige en hygiënische farmaceutische productie.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476