UnitedKingsom Germany

Homogeniseer silos van Klinkenberg voldoen aan uw eisen

Het assortiment van Klinkenberg bestaat niet alleen transportschroeven en uitdraagbodems, maar ook uit diverse mengsystemen. Zo bieden onze homogeniseer silos een effectieve methode voor ontmengde producten door blaas transport weer te homogeniseren. Flakes, poeders en granulaat producten. Daarnaast ontwikkelen wij ook paddelmengers en lintmengers. Hier vindt u informatie over onze homogeniseer silos en de toegevoegde waarde ervan voor uw onderneming.

Homogeniseer silos, veelzijdig en voordelig

Homogeniseren is een onmisbaar proces in verschillende branches, zoals de voedingsmiddelenproductie, farmaceutische en chemische industrie en bij de verwerking van papier en biomassa. Vaak gaat het om hoeveelheden met een groot volume. Onze homogeniseer silos kunnen dienen als voorraad hopper en grote batches homogeniseren tegen relatief lage kosten.

Klinkenberg is betrokken bij uw gehele productieproces. Wij ontwikkelen transportschroeven voor het laden, en uitdraagsystemen voor het effectief legen van de homogeniseer silos. Zo optimaliseren wij, samen met u, uw gehele machinerie!

De kwaliteit van de homogeniseer silos van Klinkenberg

Met onze homogeniseer silos heeftt u de keuze uit een verticale mengbuis met een schroefas of een conische mengas. Beiden hebben hun eigen kenmerkende voordelen. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de homogeniseer silos.

Wij ontwerpen onze producten met behulp van de 3D Cad techniek. Dit programma maakt het mogelijk schematische weergaven zeer specifiek te bekijken en aan te passen aan uw wensen. In ons hightech machinepark produceren wij onderdelen van hoge kwaliteit op maat. Zo voldoen onze homogeniseer silos altijd aan uw eisen.

Wilt u meer weten over onze mengsystemen; paddelmengers, lintmengers of homogeniseer silos? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)75 – 62 87 855 of stuur ons een fax of email: +31 (0)75 – 62 80 476, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij helpen u graag verder.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476