UnitedKingsom Germany

Klinkenberg kettingelevatoren
Gebouwd met het oog op een lange levensduur
De kettingelevator, (bijna) onaantastbaar
Slijtage beperken we het liefst tot een minimum
Specifiek ontworpen op uw proces
Met een scala aan opties kunnen wij onze producten geheel aanpassen aan uw wensen en eisen

Kettingelevator met opvoerhoogtes tot 70 meter

Ook in de zwaardere industrieën wilt u bulkgoederen verticaal transporteren, zoals cement, kalksteen, vliegas, slak, kolen en ertsen. Deze abrasieve producten leiden echter tot slijtage aan de apparatuur. De kettingelevator van Klinkenberg is gebouwd met het oog op een lange levensduur. Hieronder vindt u informatie over onze kettingelevator. In ons assortiment vindt u ook andere elevatoren, zoals de bandelevator.

De kettingelevator, bijna onaantastbaar

Slijtage aan de kettingelevator veroorzaakt door de bulkgoederen verkort de levensduur. Bij de configuratie houden wij rekening met de snelheid van de bekers, die geladen worden met de producten, en met de materialen. Door hier de juiste keuze in te maken nemen de standtijden van de ketting, bekers en elevatorkop- en voet enorm toe.

Om tot dit beproefde concept te komen maken onze engineers gebruik van de 3D Cad techniek, waarbij zij inzicht krijgen in het krachtenspel en de invloed ervan op de kettingelevator. Zo ontwikkelen we een elevator, met compacte inbouwmaten, die zonder moeite opvoerhoogtes bereikt van maar liefst 70 meter!

De kettingelevator en de mogelijkheden voor uw onderneming

De materialen waaruit wij de kettingelevator opbouwen worden nauwkeurig geproduceerd met behulp van onze autonome lasrobot. Door de onderdelen feilloos op elkaar aan te sluiten optimaliseren wij de werking en verlengen we de levensduur van de kettingelevator.

Uiteraard hebt u een aantal opties op de kettingelevator, zodat wij hem volledig aan kunnen passen aan uw productieproces. U kunt kiezen voor centrifugaal of gravitatie lossing, een centrale of dubbele ketting, scharnierende luiken en een uitvoering voor hoge temperaturen.

Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder wanneer u vragen hebt over onze kettingelevator of bandelevator. Wij kunnen u ook voorzien in schroefassen, schroefbladen en mengers. Neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)75 – 62 87 855, te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476 of te mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476