UnitedKingsom Germany

Uw producten koelen?
Klinkenberg heeft het patent op de compacte Thermfrost!
Koelen met Thermfrost
Thermfrost is een schroefwarmtewisselaar met een enkel- of dubbelassig systeem
Ruimte probleem?
Dat is verleden tijd met onze compacte model!

Koelen met een patent van Klinkenberg

Wilt u uw producten koelen? Klinkenberg heeft het patent op de compacte Thermfrost. Deze schroefwarmtewisselaar is inzetbaar voor allerlei koelprocessen. Het is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Wanneer u bij ons kiest voor Thermfrost voor het koelen, verdiepen onze engineers zich in uw koelingsproces. Zij berekenen de invloeden van diverse parameters. Daarvoor hebben zij een uitgebreid testlaboratorium tot hun beschikking.

Koelen met Thermfrost

Thermfrost is een schroefwarmtewisselaar met een enkel- of dubbelassig systeem. Het koelen gebeurt doordat de stof in de Thermfrost warmte overdraagt via het metaal aan een koelmedium. Hiervoor gebruiken wij doorgaans water, glycol, olie of andere koelmedia. Afhankelijk van de exacte details van het koelen kunt u kiezen uit mantel, as en schroefbladenkoeling.

De warmtecoëfficiënt is de cruciale factor in het ontwerp. De warmteoverdracht van het product naar het metaal is hierin de beperkende parameter, die wij dan ook onderzoeken in onze testomgeving.

Koelen, maar niet over één nacht ijs

Het grootste probleem waar onze klanten mee kampten was de ruimte die de robuuste schroefwarmtewisselaars innamen. Dit is echter verleden tijd met ons nieuwe compacte model. Klinkenberg heeft hier het patent op. Koelen is voortaan effectief, snel en ruimtebesparend!

Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder wanneer u kiest voor een schroefwarmtewisselaar van Klinkenberg. Zij bekijken samen met de ontwerp- en productieafdeling wat zij kunnen betekenen voor uw onderneming. In ons hightech machinepark produceren wij zelf alle onderdelen met de kwaliteit van Klinkenberg.

Naast schroefwarmtewisselaars voor het koelen hebben wij ook apparatuur voor het verwarmen (Magma) en het laten verblijven (Residence) van producten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: +31 (0)75 - 62 87 855 of via de fax +31 (0)75 – 62 80 476.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476