UnitedKingsom Germany

Kopklepschroeven die voldoen aan uw eisen
Verzekerd van een perfect gemonteerde kopklemschroef voor een betrouwbare uitdosering
Een kopklemschroef voor exact uitdoseren
Onze engineers houden bij het ontwerp rekening met uw specifieke doelstellingen
Met zorg ontwikkeld
Onze kopklepschroeven worden ontworpen op veiligheid, effectiviteit en gebruiksgemak

Kopklepschroef voor veiligheid en gebruiksgemak

Van een doseerschroef verwacht u uiterste nauwkeurigheid. U wilt er zeker van zijn dat uw poedervormige stoffen evenredig worden uitgedoseerd. De kopklepschroef van Klinkenberg wordt zo ontworpen dat hij voldoet aan uw specifieke eisen. Hier leest u meer over de mogelijkheden van onze kopklepschroef voor uw sector.

Kopklepschroef voor exact uitdoseren

Onze engineers houden bij het ontwerpen van een kopklepschroef rekening met de doelstellingen van diverse branches. Overal waar gewerkt wordt met poeders en granulaten kan de kopklepschroef worden ingezet. Wij leveren onze doseersystemen namelijk ook met een ATEX-certificering. De machinerie voldoet aan de veiligheidseisen die gelden in risicovolle omgevingen.

De kopklepschroef is zeer nauwkeurig dankzij het pneumatisch systeem, dat het mogelijk maakt uit te doseren zonder naval. Wij ontwikkelen kopklepschroeven met ruime capaciteiten, die kunnen uitdoseren tot maar liefst 20.000 liter per uur! Zo verkorten wij de navultijd voor u.

Een kopklepschroef met zorg ontwikkeld

Klantgerichtheid staat bij ons centraal. Zo hebt u de keuze uit onder andere uitvoeringen van roestvrijstaal of van slijtvaste materialen. In onze productfolder vindt u hier uitgebreidere informatie over.

Onze kopklepschroeven worden ontworpen op veiligheid, effectiviteit en gebruiksgemak. Ze hebben weinig onderhoud nodig en gaan lang mee. Daarnaast zijn ze stofvrij en blijven gevaarlijke dampen binnen het systeem. Tenslotte is het systeem compact en eenvoudig te plaatsen in uw productieproces.

Klinkenberg ontwikkelt doseerschroeven van hoge kwaliteit voor het grofdoseren en fijndoseren. De productie van deze machinerie vindt plaats in ons hightech machinepark waar wij beschikken over zeer nauwkeurige lasapparatuur. U bent verzekerd van een kopklepschroef die perfect gemonteerd is en zorgt voor een zeer betrouwbare uitdosering.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 31 (0)75 - 62 87 855, door te faxen: +31 (0)75 – 62 80 476 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476