UnitedKingsom Germany

Lintmengers van Klinkenberg
Al ruim een eeuw dé expert op het gebied van mengssystemen
Breed inzetbaar
Onze mengsystemen zijn ATEX certificering inzetbaar in diverse sectoren
Lintmengers met een dubbelassig systeem
Een efficient ontwerp bewerkstelligd door het innovatieve ontwerp

Onze Lintmengers doen geen afbreuk aan uw product

Klinkenberg is al ruim een eeuw dé expert op het gebied van mengsystemen. Wanneer u kleine hoeveelheden additieven wilt toevoegen aan een grotere batch zijn lintmengers uiterst geschikte mengers. Wij kunnen u voorzien van lintmengers die in korte tijd zorgen voor een perfect mengresultaat. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook paddelmengers, voor het mengen van poedervormige stoffen en kleverige producten.

Lintmengers met een dubbelassig systeem

Wij ontwerpen onze lintmengers met een enkel- of dubbelassig systeem. De efficiëntie van het dubbelassige systeem wordt bewerkstelligd door het innovatieve ontwerp. Hierbij ontstaat namelijk een overlap in het bewegingsbereik van de assen, zodat er een homogeniteit van maar liefst 90 tot 95% bereikt wordt in niet meer dan drie minuten!

Onze lintmengers zijn niet alleen effectief, de menglinten zijn zo ontworpen dat deze zo min mogelijk wrijving op het product veroorzaken waardoor breuk gevoelige producten zoals. granulaten en flakes intact blijven tijdens het mengproces en geen afbreuk wordt gedaan aan het product. In onze productfolder vindt u aanvullende informatie.

De brede inzetbaarheid van lintmengers

Mengprocessen zijn onvermijdelijk in diverse sectoren. De voedingsindustrie, geneesmiddelenproductie, recyclingprocessen; ze kunnen niet zonder mengsystemen. Onze lintmengers kunnen worden geleverd met een ATEX certificering voor toepassingen in risicovolle omgevingen.

Onze lintmengers zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering in RVS of slijtvaste materialen. Wij bewerken het RVS, door het te beitsen en te passiveren, en een nabehandeling volgens een GPM1, 2, 3 of 4 uitvoering, zodat het een perfecte afwerking gegarandeerd is en lange levensduur heeft en bestand is tegen verschillende invloeden.

Wilt u meer weten over onze mengsystemen en de mogelijkheden die Klinkenberg biedt voor uw onderneming? Neemt u dan contact met ons op via de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: 31 (0)75 - 62 87 855.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476