UnitedKingsom Germany

Massastroom doseren met Klinkenberg
Doseren met de nauwkeurigheid van Klinkenberg; gegarandeerd succes!
Massastroom doseren
Ontworpen op de productie eisen van uw onderneming
Onderhoudsvriendelijk!
Onze doseerschroeven vragen weinig onderhoud en produceren stofvrij.

Massastroom doseren: grote capaciteit, kleine navultijd

Wilt u een massastroom doseren volgens het First In First Out principe? Dan is het noodzakelijk dat productkolom boven de doseerschroef gelijkmatig zakt. Onze MFS doseerschroef verwerkt bij iedere omwenteling hetzelfde volume. Zo houdt u controle over de massastroom. Doseren met de nauwkeurigheid van Klinkenberg; gegarandeerd succes!

Hoe kunt u een massastroom doseren?

Wij hebben diverse doseersystemen ontwikkeld die uw massastroom proces doseren. Onze doseerschroeven voor doseren van een massa stroom meten exacte hoeveelheden af van poeders en korrelvormige producten. Dankzij het innovatieve ontwerp gebeurt het massastroom op een zeer gelijkmatige FIFO principe. Dit is te danken aan het innovatieve ontwerp van de MFS schroefas of de MFS behuizing. Zo wordt een juiste massastroom dosering gerealiseerd.

In ons assortiment vindt u ook pneumatische kopklepschroeven, die een massastroom dosering met uiterste nauwkeurigheid kunnen realiseren. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en materialen. Onze professionals informeren u graag over welke opties aansluiten bij u wensen. Onze engineers ontwerpen doseerschroeven specifiek voor uw onderneming. Daarbij gebruiken ze de 3D Cad techniek. Zo kunnen ze tot in detail de krachten berekenen en de maten bepalen, voor een optimalisatie van uw productieproces.

De voordelen van een massastroom doseren

Onze doseerschroeven zijn verkrijgbaar met één of twee assen. De apparatuur is compact en nauwkeurig en kan ook dienen als navulsysteem voor volumetrische of gravimetrische systemen. De grote capaciteit garandeert een korte navultijd.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan het gebruiksgemak. Onze doseerschroeven vragen weinig onderhoud en produceren stofvrij. Zo kunt u een massastroom doseren en daarbij voldoen aan de eisen die gesteld worden aan de hygiëne. Met een doseerschroef van Klinkenberg weet u zeker dat u goed zit. Ze hebben namelijk een lange levensduur en zijn betrouwbaar.

Wilt u een massastroom doseren? Kies dan voor de doseersystemen van Klinkenberg. Voor iedere doseeruitdaging hebben wij de oplossing! Voor meer informatie kunt u contact opnemen door ons te bellen met 31 (0)75 - 62 87 855 of te mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476