UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Messenbrekers
Een robuust gebouwde verkleiner waaraan geen enkele klont ontsnapt!
Een messenbreker met voordelen
De messenbreker doet al goed werk bij een laag energieverbruik
Een op maat ontworpen messenbreker
Gekenmerkt door perfect afgewerkt afzonderlijke onderdelen met zorg gemonteerd

Messenbreker, innovatief ontwerp van Klinkenberg

Diverse industrieën werken met stoffen die gevoelig zijn voor klontvorming. Om harde agglomeraten te breken gebruikt u een messenbreker of pennenbreker. Hier vindt u alle informatie over de messenbreker van Klinkenberg, een robuust gebouwde verkleiner waaraan geen enkele klont ontsnapt!

Een messenbreker met voordelen

De engineers van Klinkenberg denken bij het ontwerpen van de messenbreker mee met de professionals op de werkvloer. De breker is voorzien van demontabele zijplaten, daardoor is het reinigen eenvoudig en tijdbesparend. Dit is ideaal in sectoren waar u te maken hebt met veel productwisselingen. Bovendien vraagt de messenbreker weinig onderhoud.

Uiteraard houden wij ook rekening met het kostenplaatje; de messenbreker doet al goed werk bij een laag energieverbruik. Dankzij ons innovatieve ontwerp is alle kwaliteit samengepakt in een compact model. Met onze messenbreker profiteert u van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van Klinkenberg.

Een op maat ontworpen messenbreker

Talloze industrieën, zoals de voedingsmiddelenindustrie, biomassa verwerkingssector en de chemische branche maken gebruik van verpulveraars. Iedere productietak stelt zijn eigen specifieke eisen aan de messenbrekers. Onze brekers zijn daarom bestelbaar met een groot aantal opties, zoals een opzetstuk met afzuiging, een snel demontabele uitvoering, enkel-en dubbelassig, en voorzien van een ATEX-certificering. Meer informatie vindt u in onze productfolder.

Om de breker zo optimaal mogelijk in te zetten worden de afzonderlijke onderdelen perfect afgewerkt en gemonteerd. Dat begint met een gedetailleerd ontwerp, op basis van de 3D Cad-techniek, en gaat door in het productieproces. Wij beschikken over lasersnijbanken waar we de onderdelen voor de messenbreker vervaardigen, dit alles met uiterste nauwkeurigheid.

Wist u dat Klinkenberg ook een HT messenbreker ontwikkelt die bestand is tegen temperaturen tot 300°C? Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 31 (0)75 - 62 87 855. U kunt ook een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476