UnitedKingsom Germany

Een optimaal perssysteem
Uitermate effectief in het ontwateren en verkleinen van producten
Gebruiksvriendelijke schroefpersen
Aangepast op de doelstellingen van uw onderneming
Schroefpersen van Klinkenberg
Met onze schroefpersen kunt u rekenen op een effectief perssysteem dat voldoet aan uw eisen

Ontwatering, een proces voor diverse branches

Klinkenberg heeft al ruim honderd jaar ervaring in de ontwikkeling van systemen die gebruik maken van een schroefwerking. Deze worden ook ingezet voor de ontwatering van producten. Ontwatering vindt plaats door een hoge druk te creëren met een persschroef. In onze ontwerpen wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en de eisen die gesteld worden aan de machinerie in uw branche.

Ontwatering door nauwkeurige persschroeven

Veel ondernemingen maken gebruik van onze technieken voor de ontwatering van hun producten. Wij ontwikkelen persschroeven voor onder andere de voedings- en geneesmiddelenindustrie, kunststofproductie, chemie en afvalverwerking.

Onze engineers hebben het ontwateringsontwerp steeds verbeterd en aangepast, zodat we zijn gekomen tot een uitontwikkeld model dat voldoet aan de verwachtingen van deze tijd. Het compacte en nauwkeurige systeem zorgt voor een continu ontwateringsproces. Dankzij het ontwerp van de persschroeven is het onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange levensduur.

Het proces van ontwatering

De werking van het ontwateringssysteem is eenvoudig; de stof wordt via een vultrechter gevoed aan de pers. Onder de vultrechter bevindt zich een ontwateringssectie, waar de voorontwatering begint, alvorens de start van het proces. Vervolgens wordt de druk in het persdeel opgebouwd om het resterende water te scheiden van de vaste stof.

U hebt de keuze uit een asloze persschroef, naast de conventionele uitvoering. Met de optionele toegangsluiken bespaart u tijd in het reinigen van de persschroef. Ook kunt u kiezen uit meerdere assensystemen, klapbodems, scharnierende deksels en zowel snelreinigbare uitvoeringen. U vindt aanvullende informatie in de productfolder.

Wilt u meer weten over wat Klinkenberg voor u kan betekenen in de ontwatering van producten? Neemt u dan contact met ons op voor antwoord op al uw vragen. Dat kan telefonisch of via email: 31 (0)75 - 62 87 855, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476