UnitedKingsom Germany

Altijd in controle
Altijd controle en invloed op het mengproces met onze paddelmengers
Modern en betrouwbaar
Onze paddelmengers zijn het resultaat van 100 jaar engineering ervaring
Verkrijgbaar in alle soorten en maten
Van RVS tot slijtvaste materialen. Desgewenst met ATEX-certificering.

Paddelmengers houden controle over het mengproces

In diverse sectoren wordt gebruik gemaakt van paddelmengers. Deze mengers werken met paddels die zorgen voor een vermenging van substanties. Zo worden paddelmengers succesvol ingezet bij de verwerking van DDGS, - distillers dried grains with solubles - . Dit proces is onderdeel van de productie van bio-ethanol, glucose en zetmeel. Ontdek wat onze paddelmengers kunnen betekenen voor uw productieproces!

Invloed op het mengproces met onze paddelmengers

De paddelmengers van Klinkenberg zijn het resultaat van een moderne wijze van ontwerpen, waarbij onze engineers berekeningen op hoog niveau uitvoeren met het Ansys Workbench 11 (FEM). Zo stemmen zij het ontwerp af op de substanties die u wilt verwerken en het krachtenspel. U bent dus verzekerd van kwaliteit die volledig aansluit bij uw doelstelling.

Wij begrijpen dat flexibiliteit binnen uw bedrijf belangrijk is. U wilt een veelzijdig mengsysteem dat inzetbaar is voor diverse mengprocessen. Daarom beschikken onze paddelmengers over verschillende instelbare functies, zoals de verblijftijd en de mengintensiteit. Zo houdt u de controle over het mengproces.

De mogelijkheden van Klinkenberg paddelmengers

Onze paddelmengers zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar van een uitwerking in RVS tot slijtvaste materialen en zijn ook leverbaar met een ATEX-certificering. Bovendien hebt u een geruime keuze uit extra opties: een dubbelassig systeem, verstelbare paddels, klapbodems, deksels en verwarming of verkoeling van de behuizing.

Naast paddelmengers ontwikkelen wij ook lintmengers, die kleine hoeveelheden met grotere batches mengen op zeer efficiënte wijze. In onze productfolder vindt u meer specifieke informatie over de paddelmengers van Klinkenberg.

Wilt u meer informatie of hebt u vragen over onze paddelmengers, lintmengers of homogeniseer silo’s? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, telefonisch via +31 (0)75 - 62 87 855. U kunt uiteraard ook met ons mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Onze experts helpen u graag verder.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476