UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Pennenbreker
Een verpulveraar die zijn effectiviteit bewijst met alle denkbare producten.
Pennenbrekers voor vrijwel elke industrie
Door een geruime keuze aan materialen zijn onze producten toepasbaar in elke industrie
Onderhoudsvriendelijk
Onze pennenbreker is eenvoudig te reinigen dankzij de demontabele zijden en is zeer onderhoudsvriendelijk

Pennenbreker, hoogwaardig afgewerkt

Stortgoed verwerken gaat betere wanneer het vrij is van klonten en harde agglomeraten. Klinkenberg ontwikkelt kluitenbrekers en klontenbrekers die die door middel van messen of pennen alle grove delen verfijnen. Hier vindt u alle informatie over onze pennenbreker. Een verpulveraar die zijn effectiviteit bewijst met alle denkbare producten. Naast de pennenbreker vindt u ook de messenbreker in ons assortiment.

Waarom kiezen voor onze pennenbreker?

Onze pennenbreker biedt voordelen in diverse opzichten. U kunt kiezen voor een enkelassig of dubbelassig systeem. Het laatste kan voorzien worden van een extra aandrijving. De pennen worden vervaardigd uit harde staalsoorten of RVS. Wij zorgen daarbij voor een RVS afwerking van hoog niveau welke de levensduur van de pennenbreker verlengt en haar inzetbaarheid verbreed. Enkele afwerking niveaus zoals Klinkenberg deze in het leven heeft geroepen.

  • GPM1 Lassen poriën en breukvrij gelast, in en uitwendig gebeitst en gepassiveerd
  • GPM2 (Basis GPM1) + In en uitwendig Viwateq afwerking (waterparelstralen)
  • GPM3 (Basis GPM1 & GPM2) + Product roerende lassen slijpen op een Ra waarde van 0.8
  • GPM4 (Basis GPM1, 2 & 3) + het inwendig spiegel polijsten of elektrolytisch polijsten

Onze pennenbreker is eenvoudig te reinigen dankzij de demontabele zijden en is zeer onderhoudsvriendelijk. U bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten; de pennenbreker doet zijn werk al bij een laag energieverbruik en u profiteert van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De pennenbreker: opties en mogelijkheden

Klinkenberg ontwerpt kluitenbrekers en klontenbrekers, mengers, transportschroeven en elevatoren voor diverse sectoren. De pennenbreker wordt ingezet in de voedingsmiddelenindustrie - bijvoorbeeld bij de verwerking van suiker -, chemie, farmacie, biomassaverwerking, maar ook bij de productie van dierenvoeding en kunststof.

Ieder productieproces stelt specifieke eisen aan de machinerie. Klinkenberg sluit daarbij aan met een geruime keuze aan materialen, ontwerpen en opties. Zo is de pennenbreker verkrijgbaar met een verrijdbaar frame, geharde breekpennen en voorzien van een ATEX-certificering. In onze productfolder vindt u aanvullende informatie.

Heeft u na het lezen hiervan nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw onderneming? Neemt u dan contact op met Klinkenberg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)75 – 62 87 855, maar u kunt ook een fax of email sturen naar +31(0)75 – 62 80 476 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476