UnitedKingsom Germany

Oplossingen voor recycling

Indu RecyclingIn de lijn van duurzame oplossingen zet Klinkenberg zich in voor optimalisatie van recycling processen. Recycling is een actueel thema. Van steeds meer producten wordt duidelijk hoe we ze effectief kunnen hergebruiken. Hier leest u alles over de betekenis van onze schroeftransporteurs voor de recyclingindustrie.

Recycling met onze kluiten-en klontenbrekers

Nederland is zeer innovatief op het gebied van recycling. Er wordt veel aandacht besteed aan het hergebruiken van papier, karton, kunststoffen, rubbersoorten, bouw- en sloopafval en organische reststoffen. Om een product te kunnen recyclen wordt het eerst gereduceerd tot een basisstof. Klinkenberg ontwikkelt klonten- en kluitenbrekers die producten afbreken, zodat ze klaar zijn voor verdere verwerking.

Ons assortiment klonten- en kluitenbrekers bestaat uit messenbrekers, pennenbrekers en een Easy Clean uitvoering. Dankzij het soepele glijmechanisme is deze laatste eenvoudig te reinigen, waarmee u tijd bespaart bij productwisselingen.

Een passende oplossing voor uw recycling proces

Wij bieden diverse opties met betrekking tot klonten- en kluitenbrekers voor het recycling proces. Zo heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten, zoals harde staalsoorten en RVS van hoge kwaliteit. Een groot bijkomend voordeel is het lage geluidsniveau van deze energiezuinige brekers, die leverbaar zijn als enkel-of dubbelassige uitvoering.

Wat u verwacht van een kluiten-of klontenbreker is uiteraard afhankelijk van uw verwerkingsproducten. Wij leveren onze brekers bijvoorbeeld ook met een ATEX-certificering. Zo zorgen we altijd voor een perfect passende oplossing voor uw recycling proces.

Voor meer informatie over de toegevoegde waarde van onze producten voor uw recycling proces neemt u vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen, +31 (0)75 – 62 87 855, faxen, +31(0)75 – 62 80 476, of mailen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476