UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Rotorliften
Voor een snel en veilig verticaal transport
ATEX-certificering
Liftsystemen desgewenst met een ATEX-certificering,
Veilig en onderhoudsvriendelijk
Onderhoudsvriendelijkheid is een belangrijke factor bij de keuze voor onze systemen

Rotorliften (Verticaalschroeven) met ATEX certificering

Het transporteren van poeders en granulaten vormt een essentieel onderdeel van verschillende productieprocessen. Klinkenberg ontwikkelt rotorliften – verticaalschroeven is een andere bekende benaming hiervoor – die zorgen voor een snel en veilig verticaal transport. Diverse sectoren maken gebruik van onze rotorliften. Verticaalschroeven vinden hun toepassing bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie, de productie van voedingsmiddelen en kunststof en het recyclen van papier.

Opties op de rotorliften/verticaalschroeven

Wanneer u werkt met toxische producten vindt u de oplossing in onze rotorliften. Verticaalschroeven met een compleet gasdichte kokerschroef houden de kwalijke en gevaarlijke dampen binnen het afgesloten systeem. Ook leveren wij onze liftsystemen desgewenst met een ATEX-certificering, voor veiligheid in risicovolle omgevingen.

Wanneer u kiest voor onze rotorliften, verticaalschroeven of kokerschroeven hebt u een aantal opties; de keuze uit, klapbodems ten behoeve van het reinigen, van horizontaal tot verticaal opstelbaar en een geslepen uitvoering. volgens ons GPM1, 2 , 3 en 4 afwerking niveaus

De ontwikkeling van onze rotorliften, verticaalschroeven en andere systemen

In ons uitgebreide hightech machinepark ontwikkelen wij rotorliften, verticaalschroeven en andere schroeftransportsystemen, zoals trogschroeven en kokerschroeven van hoogwaardig staal en RVS. Hierbij zijn diverse materiaaluitvoeringen mogelijk. Onze verkoopadviseurs bezoeken u graag op locatie om hierover passend advies uit te brengen gericht op uw bedrijf.

Onderhoudsvriendelijkheid is een belangrijke factor bij de keuze voor onze systemen. Daarom ontwikkelden wij de Easy Clean uitvoering. Deze is voorzien van glijbussen die weinig weerstand bieden en te reinigen zijn met water.

Wilt u meer weten over onze rotorliften, verticaalschroeven en andere mogelijkheden voor verticaal transport? Neemt u dan contact met ons op. U kunt mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)75 – 62 87 855 en via de fax op +31(0)75 – 62 80 476. Wij beantwoorden al uw vragen!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476