UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Schroefbladen
Al 130 schroefbladen van hoge kwaliteit
Een ruime keuze aan schroefbladen
Voor al uw wensen hebben een oplossing
Diverse maten
Met onze nauwkeurige lasapparatuur produceren we een scala aan verschillende maten

130 jaar Schroefbladen van Klinkenberg

Klinkenberg ontwikkelt al ruim 130 jaar schroefbladen voor diverse systemen die gebruik maken van een schroeftechniek. Daarbij kunt u denken aan paddelmengers, transportschroeven of messenbrekers. De zeer brede inzetbaarheid van schroefbladen leidt automatisch tot talloze mogelijkheden in de ontwerpen en uitvoeringen ervan. Wij zijn helemaal thuis op dit gebied en produceren voor u het ideale schroefblad!

Een ruime keuze aan schroefbladen

Wij bieden veel keuzemogelijkheden op het gebied van schroefbladen en produceren deze voor diverse branches. Wanneer u toch andere wensen hebt dan wij in eerste instantie bieden, is dat bij Klinkenberg geen probleem. Laat ons weten wat u zoekt, dan sluiten wij daar feilloos bij aan.

Wij beschikken namelijk over een hightech machinepark en een zeer gespecialiseerde engineer- en productieafdeling. Met de moderne 3D Cad techniek berekenen wij ieder ontwerp tot in detail, zodat u profiteert van een optimaal resultaat. Kiest u voor stalen of RVS schroefbladen? Dan zorgen wij voor een perfecte RVS afwerking.

Schroefbladen bestellen

Met onze zeer nauwkeurige lasapparatuur produceren wij schroefbladen van diverse afmetingen, van 50 tot maar liefst 2500 millimeter en een dikte tot wel 30 millimeter. Wij vinden het belangrijk dat er eenduidigheid bestaat over uw wensen, zodat u volledig tevreden aan het werk gaat met onze schroefbladen.

Naast schroefbladen hebben wij ook schroeflint en asloos spiraal in ons assortiment. Wij zijn bijzonder trots op de kwaliteit van onze producten, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. Klinkenberg staat voor klanttevredenheid en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer daarvan en neem een kijkje in ons aanbod aan schroefbladen.

Onze verkoopadviseurs staan klaar om samen met u een product uit te zoeken dat bijdraagt aan de optimalisatie van uw productieproces. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op via +31 (0)75 - 62 87 855 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476