UnitedKingsom Germany

Klinkenberg Schroeflinten
Ruim een eeuw ervaring in de ontwikkeling van schroeftransportsystemen
Ons schroeflint, met geen andere maat te meten!
Hoge kwaliteit schroeflint met afmetingen van 50 tot 500 millimeter
Diverse materialen, perfecte kwaliteit
Niet alleen met veel precisie ontworpen, ook de materialen en afwerking laten geen wensen over

Schroeflint van hoge kwaliteit

Klinkenberg B.V. heeft al ruim een eeuw ervaring in de ontwikkeling van schroeftransportsystemen. Een efficiënte manier om een schroef op te bouwen is door het gebruik van schroeflint. De montage ervan is relatief eenvoudig en bespaart tijd. Wilt u producten transporteren? Sta dan eens stil bij de voordelen van schroeflint.

De keuze voor schroeflint

Schroeflint wordt in één beweging om de schroefbuis heen getrokken en vastgelast op slechts enkelpunten. Het lassen gebeurt zeer nauwkeurig met onze moderne lasapparatuur; een lasmanipulator en een volledig autonome lasrobot.

Door deze bewerking krijgt schroeflint een conische vorm. De dikte aan de buiszijde is soms twee tot drie millimeter dikker dan de buitenrand van het schroeflint. Dit kan in enkele gevallen slijtage veroorzaken aan het te transporteren materiaal. Wanneer dit probleem niet aan de orde is, profiteert u juist van de eenvoud en de efficiëntie van het schroeflint.

Ons schroeflint, met geen andere maat te meten!

Wij produceren schroeflint van hoge kwaliteit met afmetingen van 50 tot 500 millimeter. De mogelijke diktes variëren van 4 tot 8 millimeter. Het schroeflint is verkrijgbaar in lengtes van 1 tot 3 meter. U hebt bij ons de keuze uit normaal staal -St.37 en St.52 -, maar kunt ook kiezen voor RVS -RVS304 en RVS 316L-. Wij hanteren daarbij de volgende notatiemethode:

buitendiameter/ spoed R of L/ binnendiameter/ dikte/ materiaal/ lengte lint

Wij ontwikkelen niet alleen schroeflint, dat met veel precisie ontworpen wordt, maar ook schroefbladen van diverse materialen met de perfecte kwaliteit van Klinkenberg. Daarnaast hebben wij asloos lint in ons assortiment.

Wilt u meer informatie over ons schroeflint of onze andere manier van schroefopbouw? Neemt u dan contact met ons op. U kunt bellen naar 31 (0)75 - 62 87 855 of een mail sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij helpen u graag vooruit!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476