UnitedKingsom Germany

Service

Bij schroeftransporteurs van topkwaliteit hoort een service van topkwaliteit! Daarom kunt u, na de aanschaf van één van de producten van Klinkenberg rekenen op een persoonlijke en klantgerichte opvolging door onze technici. Hier leest u alles over de voordelen van onze service.

De service van Klinkenberg

Wij nemen u alle zorgen rondom de aanschaf, de installatie en de montage uit handen. Zo bent u verzekerd van een goede installatie en kunt u snel aan de slag. Onze service gaat echter verder dan dat. Ook voor het onderhoud en oplossingen bij problemen kunt u bij ons terecht.

Een regelmatige inspectie is van groot belang voor uw machinerie, om slijtage en verlies van efficiëntie te voorkomen. Daarom onderhouden onze technici intensief contact met uw professionals. Zo staat Klinkenberg altijd en direct voor u klaar. Naast het leveren van kwaliteit heeft klanttevredenheid onze hoogste prioriteit!

Service op basis van klantspecifieke contracten

Wij ontwikkelen onze transportsystemen voor u op maat. Daarom stellen wij onze service ook af op uw wensen. Wij werken met onderhoudscontracten die specifiek op uw situatie worden opgesteld. Zo profiteert u altijd van persoonlijke service.

De voordelen hiervan zijn dat onze experts altijd op de hoogte zijn van de kenmerken van uw bedrijf. Zij weten precies hoe ze u zo snel mogelijk vooruit helpen. Daarnaast kennen onze technici alle 'ins en outs' van de transportsystemen van Klinkenberg als geen ander.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide service en de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot installatie, montage en onderhoud? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)75 – 62 87 855, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476. Klinkenberg, voor blijvende kwaliteit!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476