UnitedKingsom Germany

Trogtransporteurs van Klinkenberg B.V.
Klinkenberg B.V. bekend om schroeftransporteurs van hoge kwaliteit
Veilig, betrouwbaar & onderhoudsvriendelijk
Hoogkwalitatieve en betrouwbare trogtransporteurs
Trogtransporteurs met ATEX certificering
Wilt u een certificering voor de gaszonering? Ook daarin kunnen wij u voorzien.

Trogschroeven, de transporteur voor diverse branches

Trogschroeven – ook wel trogtransporteur genoemd – werken op basis van een wereldwijd bekend principe achter schroeftransport. De combinatie van flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is voor veel ondernemingen reden om juist te kiezen voor deze vorm van bulktransport. Klinkenberg levert trogschroeven van bijzonder hoge kwaliteit, desgewenst met ATEX-certificering.

Wie gebruikt trogschroeven?

Onze trogschroeven zijn breed inzetbaar en worden in diverse industrieën ingezet. Denk aan de branches voeding, chemie, farmacie, veevoeder en de slibindustrie. Door het hightech machinepark en de organisatorische flexibiliteit van Klinkenberg, zijn wij in staat om onze trogschroeven steeds volledig te laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

Een trogschroef van Klinkenberg biedt een beproefd concept met een bijzonder lange levensduur. Door intelligente engineering en het gebruik van de meest hoogwaardige materialen, zijn onze trogschroeven volledig stofvrij, behoeven zij weinig onderhoud, kunnen zij eenvoudig worden geïnspecteerd en is reinigen zo gebeurd. Kwaliteit op ieder aspect dus!

Uitvoeringen en advies

Afhankelijk van uw eisen kunnen wij trogschroeven leveren met een twee-assensysteem, klapbodem, scharnierende deksels die van horizontaal naar verticaal verstelbaar zijn, geslepen uitvoeringen en meer. Alle uitvoeringen zijn zowel in staal als RVS te verkrijgen. Naar welke versie bent u op zoek? Onze modellen bieden een verwerkingscapaciteit van 500 tot maar liefst 50.000 liter p.u., ook voor uw behoefte bieden wij dus gegarandeerd een passende trogschroef.

Neemt u contact op met één van onze verkoopadviseurs via 075-6287855 voor meer informatie over onze trogschroeven, of bv. over kokerschroeven, verticaalschroeven, doseerschroeven of kopklepschroeven. Of stuurt u een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476