UnitedKingsom Germany

De ideale oplossing voor verschillende producten
Een uitdraagsysteem met meerdere uithaalschroeven
Altijd klantgericht
Onze uithaalschroeven sluiten aan bij de actuele eisen van de industrie
Innovatieve systematiek
Gecombineerd met Klinkenberg uithaalschroeven staat garant voor een hoog rendement

Uithaalschroeven specifiek voor uw product

Het uithalen van vaste producten, zoals slib, of producten die aankleven kan lastig zijn door het optreden van brugvorming. Klinkenberg heeft de oplossing voor dit probleem: een uitdraagsysteem met meerdere uithaalschroeven. Door twee, drie, vier of zelfs een groter aantal uithaalschroeven te monteren, ontstaat een zeer betrouwbaar uithaalsysteem dat brugvorming voorkomt en uitblinkt in effectiviteit.

Klantgerichte uithaalschroeven

Klinkenberg staat bekend om zijn klantgerichtheid. Immers, wanneer wij een klant tevreden willen stellen, wordt van ons verwacht dat wij met onze uithaalschroeven aansluiten bij de actuele eisen van de industrie. Dit bereiken wij door flexibel te zijn in de mogelijkheden met betrekking tot onze producten, zoals agitatorbodems, woelbodems en uithaalschroeven.

Wij ontwerpen onze uithaalschroeven specifiek voor uw product. Samen met u bepalen we het aantal schroeven, de opslagcapaciteit van de hopper, de geschikte materialen en de uitvoeringen die passen bij uw vraag.

Uithaalschroeven met een hoog rendement

Het innovatieve systeem van de gecombineerde uithaalschroeven maakt het mogelijk een hoog rendement te behalen met een laag opgenomen vermogen. Zo bespaart u op de energiekosten. Dankzij de overspanning van de schroefassen zijn slijtplaten overbodig. Onze uithaalschroeven hebben daarom een lange levensduur.

U bespaart echter niet alleen op energieverbruik, maar ook op onderhoudskosten. Onze uithaalschroeven zijn van een perfecte kwaliteit en worden zeer nauwkeurig gemonteerd, daarom zijn ze vrijwel onderhoudsvrij. Het gehele productieproces vindt plaats in ons hightech machinepark. Daar beschikken wij over zeer nauwkeurige lasapparatuur en dompelbaden voor een staal en RVS afwerking met optioneel oliën en lakken.

Naast uithaalschroeven vindt u in ons assortiment ook agitatorbodems en woelbodems. Wilt u meer informatie over onze uithaalsystemen? Belt u ons dan op +31 (0)75 - 62 87 855 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476