UnitedKingsom Germany

Compact verblijven met Klinkenberg
De 'Residence' laat uw product verblijven in een controleerbare situatie
Residence Compact
Afgestemd op uw wensen en eisen!
Omvang is geen probleem meer
Met onze gepatenteerde "Residence Compact" bespaart u ruimte in een geoptimaliseerd proces

Verblijven, met een Recidence Compact van Klinkenberg

Klinkenberg heeft schroefwarmtewisselaars voor het verwarmen en verkoelen, de 'Magma' en de 'Thermfrost'. Sommige processen vragen echter om een omgeving met een stabiele temperatuur waar stoffen kunnen verblijven, om procesreactie in gang te zetten waardoor bacteriën of ziektekiemen worden uitgebannen en vrije verhandeling van het product mogelijk is. De 'Residence' laat uw product verblijven in een controleerbare situatie.

Verblijven onder gecontroleerde omstandigheden

Met de 'Residence' heeft u controle over de temperatuur van uw product. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met diverse parameters, zoals de soortelijke warmte, de warmtegeleidingscoëfficiënt en de warmteoverdrachtscoëfficiënt. In onze uitgebreide testruimte voeren wij berekeningen uit en stemmen we deze factoren optimaal op elkaar af.

Op basis van de uitkomsten van de onderzoeken en onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling ven schroefwarmtewisselaars voor het koelen, verwarmen of laten verblijven, ontwerpen wij een systeem voor u dat precies voldoet aan uw verwachtingen.

Compact verblijven, verwarmen en koelen

Afhankelijk van het product dat u wilt laten verblijven in de 'Residence' wordt het definitieve ontwerp bepaald en maakt u de keuze voor het verwarmingsmechanisme. Het is van belang dat er geen koude en warmtefronten ontstaan en dat er een gelijkmatige temperatuur heerst. Dat kan door middel van schroefbladen, mantel- of asverwarming.

Conventionele machines voor het laten verblijven van producten waren in het verleden vaak groot in omvang. Wij brachten in 2006 de gepatenteerde 'Residence Compact' uit. Hiermee bespaart u ruimte, maar profiteert u wel van een geoptimaliseerd proces.

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot de mogelijkheden voor het verwarmen, koelen of laten verblijven van uw producten? Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over onze nieuwe lijn waar de 'Residence', 'Magma', en 'Thermfrost' deel van uitmaken.

Neemt u contact met ons op. Dat kan telefonisch +31 (0)75 - 62 87 855, via de fax +31- (0)75-62 80 476 of via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476