UnitedKingsom Germany

Verkoop

Bij het aanschaffen van transportschroeven, zoals kokerschroeven, mengers maar ook opslagunits, hebt u passend advies nodig en een verkoopteam dat uw behoeftes vlekkeloos aanvoelt en proactief met u meedenkt. Bij Klinkenberg staan klantgerichtheid, de productie van kwaliteitsproducten en advies op basis van ervaring en actuele kennis centraal.

Verkoop met een persoonlijke benadering

Uw bedrijf, en de bijhorende behoefte, is uniek. Het ontwikkelen van passende doseerschroeven, uitdraagsystemen, opslagunits en mengers start bij het eerste gesprek met onze verkoper. Hij luistert naar uw wensen en bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Dit kan hij echter niet alleen. Hoewel onze verkoopadviseurs u exact kunnen vertellen wat onze transportschroefsystemen toevoegen aan uw bedrijf, overleggen zij altijd met de engineers en productieafdeling. Dankzij de korte communicatielijnen levert Klinkenberg maatwerk en garanderen wij korte levertijden.

Verkoop met een gedegen achtergrond

De verkoopafdeling is de schakel tussen de klant en het productieproces. Ons verkoopteam volgt interne opleidingen. Zo blijft ze op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in diverse branches, zodat ze u altijd kan voorzien van advies.

Klinkenberg levert kwaliteit die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Om onze rol hierin maximaal te vervullen, is het natuurlijk goed uw organisatie te kennen. Daarom komen onze verkoopadviseurs graag op uw locatie bij u langs om te zien wat Klinkenberg kan betekenen voor uw onderneming.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de procedure van de verkoop, ontwikkeling en productie ervan? Neemt u dan contact op met Klinkenberg B.V. via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31(0)75 - 62 87 855.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476