UnitedKingsom Germany

Productie

Na het ontwerpen volgt het productieproces. De uitgebreide machinerie van Klinkenberg B.V. gaat zeer efficiënt en nauwkeurig te werk. Zo garandeert Klinkenberg korte levertijden en producten van hoge kwaliteit. Ontdek hoe de innovatieve productie leidt tot het succes van Klinkenberg B.V, dat wij te danken hebben aan uw vertrouwen.

Productie in een hightech omgeving

Sinds de oprichting van Klinkenberg, ruim 100 jaar geleden, heeft de techniek natuurlijk niet stilgestaan. Integendeel, de technische mogelijkheden lijken eindeloos! Bij ons heeft u een hightech machinepark tot uw beschikking waarmee u bent gegarandeerd van de meest moderne ontwikkeltechnieken in de markt.

Onze producten, transportschroeven, doseersystemen en mengers, worden ingezet in verschillende branches, zoals de voedings- en geneesmiddelenindustrie, chemie en verwerking van slib en biomassa. Sommige toepassingen vragen om specifieke veiligheidseisen; daarom kunnen wij onze systemen ontwikkelen met een ATEX-certificering.

Productie en machinerie

Het veelzijdige machinepark beschikt over een autonome lasrobot. Deze vervaardigt onderdelen van schroefassen, schroefbladen of schroefpersen met een zeer hoge nauwkeurigheid . Zo brengt de productie het klantgerichte ontwerp tot leven. Veel onderdelen van doseer- of transportschroeven bestaan uit RVS, staal of slijtvaste materialen. Er zijn diverse dompelbaden aanwezig om het RVS te beitsen en passieveren. Staal en RVS worden uiteraard gescheiden van elkaar verwerkt, omdat staal invloed heeft op de roestvastheid van het RVS.

De afdeling die zich richt op de productie van uw schroefsystemen houdt uiteraard contact met de andere experts van Klinkenberg. Zo stemmen zij samen het ontwerp af op de vraag van de klant en de planning, en zien zij erop toe dat de productie verloopt volgens plan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze producten, zoals elevatoren, kluitenklontenbrekers en uithaalschroeven ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch, +31-(0)75 - 62 87 855, of per email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij bekijken graag samen met u wat wij kunnen bijdragen aan uw onderneming.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476