UnitedKingsom Germany

Verwarm uw producten
Met de Klinkenberg Magma schroefwarmtewisselaars
Nauwkeurig tot op elke parameter
Verwarmen is niet eenvoudig, daarom stemmen wij onze producten nauwkeurig af op uw proces
Ruimte gebrek is verleden tijd
Ons gepatenteerde model haalt met minder ruimte een optimaal resultaat

Verwarmen, met de Magma van Klinkenberg

Wanneer u de temperatuur van uw producten wilt beïnvloeden heeft Klinkenberg een aantal schroefwarmtewisselaars; de Magma voor verwarmen, de Thermfrost voor koelen en de Residence voor laten verblijven op stabiele temperatuur. Onze ontwikkelaars stemmen de parameters nauwkeurig op elkaar af in onze testruimte. Hieronder leest u meer over het verwarmen van producten.

Verwarmen met de Magma

Wij houden rekening met alle parameters die invloed hebben op het verwarmen. We onderzoeken de optimale opbouw van de schroefwarmtewisselaar en adviseren u over het toe te passen verwarmingsmedium.

Het verwarmen vindt plaats door warmteoverdracht van een vloeistof die door het systeem stroomt. Hierbij kunt u kiezen uit water, stoom, stoom onder druk, olie en tal van andere stoffen. De Magma bestaat uit één of twee assen. U kunt daarnaast kiezen voor mantel-, as- of schroefbladen verwarming of het nieuwe ontwikkelde HRF1 , 2 en drie syteem. Onze adviseurs begeleiden u uiteraard hierbij.

Parameters met invloed op verwarmen

Diverse parameters spelen een rol in het ontwerp van de Magma; de temperatuuroverdracht van de vaste stof naar het metaal, de geleiding door het metaal en de overdracht van het metaal naar het verwarmingsmedium. In onze speciaal uitgeruste testruimte maken wij deze parameters inzichtelijk. Op basis hiervan berekenen wij de warmteoverdrachtscoëfficiënt, die de doorslag geeft voor een specifiek verwarmingssysteem.

U ziet dat het verwarmen geen eenvoudig proces is, maar onze expertise reikt na jarenlange ervaring zover dat we hier heel specifiek op inspelen. De schroefwarmtewisselaar was aanvankelijk erg robuust. Daarom ontwikkelden onze experts een gepatenteerd compact model, zo behaalt u met minder ruimte een optimaal resultaat!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze schroefwarmtewisselaar voor verwarmen, koelen of verblijven? Neemt u dan contact op met ons via +31 (0)75 - 62 87 855 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U kunt ook een fax sturen naar: +31 (0)75 – 62 80 476.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476