UnitedKingsom Germany

Oplossingen voor de voedingsindustrie

Klinkenberg - Oplossingen voor de voedingsindustrieDe voedingsindustrie is één van de meest gevoelige branches waarin productie plaatsvindt. Verontreiniging en verspilling zijn uit den boze. Dat vraagt om hygiënische en nauwkeurige oplossingen. Die vindt u bij Klinkenberg in de vorm van Easy Clean! Hier vindt u meer informatie over onze transportsystemen specifiek voor de voedingsindustrie.

Easy Clean: hygiëne en nauwkeurigheid in de levensmiddelenindustrie

Hygiëne is uiteraard een kernpunt in de productie van voedingsmiddelen. In ons assortiment vindt u allerlei transportsystemen die specifiek ontworpen zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Van veel van onze producten, waaronder de kokerschroeven, klontenbrekers en snel reinigbare mengers, leveren wij een Easy Clean uitvoering. Dankzij het soepele glijmechanisme van dit systeem bespaart u veel tijd in de reiniging. Dit bevordert de hygiëne aanzienlijk en maakt productwisselingen eenvoudiger.

Natuurlijk is ook nauwkeurig doseren een zeer essentieel onderdeel bij de productie van levensmiddelen. In ons assortiment vindt u doseersystemen, voor grof- en fijndoseren. Deze worden ontworpen op basis van uw doelstelling, zodat u profiteert van optimale nauwkeurigheid.

Transportsystemen voor de voedingsmiddelenindustrie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze producten die ingezet worden in de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor mengers, uitdraagsystemen en schroefpersen kunt u bij ons terecht.

Onze professionals zijn op de hoogte van de regelgeving rondom de voedingsmiddelenindustrie. Of u nu op zoek bent naar een gesloten trogschroef van specifieke afmetingen of een schroefwarmtewisselaar om producten hygiënisch te verwarmen of te koelen, zij zullen u altijd voorzien van passend advies op dit gebied.

Voor meer informatie over onze transporteurs en het Easy Cleansysteem neemt u contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)75 – 62 87 855, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476. Klinkenberg, daar vindt u oplossingen voor de voedingsindustrie!

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476