Skip to main content

Verkoop

Verkoop

Bij Klinkenberg staan klantgerichtheid, de productie van kwaliteitsproducten en advies op basis van ervaring en actuele kennis centraal. Wij doen meer dan alleen schroefsytemen, daarom kunnen ook andere productgroepen genoemd worden op de bedrijfspagina’s.

Verkoop met een persoonlijke benadering

Verkoop met een persoonlijke benadering

Uw bedrijf, en de bijhorende behoefte, is uniek. Het ontwikkelen van passende doseerschroeven, uitdraagsystemen, opslagunits en mengers start bij het eerste gesprek met onze verkoper. Hij luistert naar uw wensen en bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Dit kan hij echter niet alleen. Hoewel onze verkoopadviseurs u exact kunnen vertellen wat onze transportschroefsystemen toevoegen aan uw bedrijf, overleggen zij altijd met de engineers en productieafdeling. Dankzij de korte communicatielijnen levert Klinkenberg maatwerk en garanderen wij korte levertijden.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Verkoop met een gedegen achtergrond

Verkoop met een gedegen achtergrond

De verkoopafdeling is de schakel tussen de klant en het productieproces. Ons verkoopteam volgt interne opleidingen. Zo blijft ze op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in diverse branches, zodat ze u altijd kan voorzien van advies.

Klinkenberg levert kwaliteit die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Om onze rol hierin maximaal te vervullen, is het natuurlijk goed uw organisatie te kennen. Daarom komen onze verkoopadviseurs graag op uw locatie bij u langs om te zien wat Klinkenberg kan betekenen voor uw onderneming.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de procedure van de verkoop, ontwikkeling en productie ervan? Neemt u dan contact op met Klinkenberg B.V. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31(0)75 - 62 87 855.

Wie werken er bij Klinkenberg op onze verkoop?


Mario de Graaff

Directeur / Verkoop

‘Als mede eigenaar en directeur van Klinkenberg, zijn mijn taken om het overzicht, als ook de lange termijn visie te borgen. Het is immers de bedoeling dat wij als bedrijf ergens naartoe werken. Als Klinkenberg willen wij met het gehele team constant professionaliseren en er met z’n allen een mooi bedrijf van maken. Een organisatie van wie de klanten niet alleen tevreden zijn, maar ronduit enthousiast zijn over de vaak al zeer langdurige samenwerking. De naam Klinkenberg moet bij iedereen een positief gevoel oproepen. Omdat te bereiken ondernemen we nu (continu) stappen. We beschikken over veel bedrijfsmatige kennis en kunnen daarnaast ook ons gevoel volgen. We hebben de vrijheid van denken als een ondernemer en de zekerheid dat we onze dromen ook omzetten in een praktisch uitvoerbare strategie. Deze combinatie maakt Klinkenberg sterk. Het bereiken van ons doel is leuk, maar genieten van de weg ernaar toe is veel belangrijker.LinkedIn

Lennard Hubert

Account manager

Even voorstellen, mijn naam is Lennard Hubert, 58 jaar en al jarenlang werkzaam in de wereld van de schroeftechniek.
Gestart op de werkvloer in de fabriek, diverse afdelingen doorlopen en mede hierdoor een schat aan kennis en ervaring opgedaan waarmee ik ben gekomen tot wat ik nu ben, een gedreven en ervaren account manager.
Mijn passie is om de klant, op een betrouwbare manier, centraal te stellen in de vraagstelling. Het eerste contact te leggen en vast te houden tot aan de uiteindelijke oplevering, waarbij de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Hiervoor zet ik mij voor de volle 100% in.
Als aanspreekpunt in de buitendienst bent u bij mij aan het juiste adres. Gezamenlijk werken we naar de meest efficiënte oplossing om zo tot het gewenste resultaat te komen.LinkedIn

John Drenth

Verkoop

Mijn naam is John Drenth - achtergrond technische bedrijfskunde - en sinds 2007 werkzaam bij Klinkenberg Zaanstad als sales engineer projecten en service. Mijn werkervaring ligt o.a. op het vlak van technisch commerciële functies, en projectbegeleiding van transportsystemen zoals de liftindustrie, en sinds 2007 ook voor het transporteren van bulkgoederen. Daarnaast ben ik één van de ATEX-verantwoordelijke en betrokken bij ISO-9001:2015 en Vca-certificering binnen Klinkenberg.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.