UnitedKingsom Germany

Klinkenberg: Geschiedenis

Geschiedenis

Klinkenberg B.V. heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling van transportschroeven. Wat begon als een smederij die voornamelijk drijfwerken repareerde, is in ruim een eeuw tijd uitgegroeid tot een expert in de productie van transportschroeven, mengsystemen, doseerschroeven en meer!

Klinkenberg: Productie

Productie

Na het ontwerpen volgt het productieproces. De uitgebreide machinerie van Klinkenberg B.V. gaat zeer efficiënt en nauwkeurig te werk. Zo garandeert Klinkenberg korte levertijden en producten van hoge kwaliteit.

Klinkenberg: Bedrijfsbureau

Bedrijfsbureau

Klinkenberg, ruim 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van diverse industriële systemen zoals uitdraagsystemen, mengers, rotorliften en elevatoren. Bij Klinkenberg nemen wij alle zorgen rondom het aanschaffen van een schroeftransport -systemen uit handen.

Klinkenberg: Service

Service

Bij schroeftransporteurs van topkwaliteit hoort een service van topkwaliteit! Daarom kunt u, na de aanschaf van één van de producten van Klinkenberg rekenen op een persoonlijke en klantgerichte opvolging door onze technici.

Klinkenberg: Engineering

Engineering

De ontwikkelaars van de afdeling engineering spelen een prominente rol bij het produceren van uw kokerschroeven, transportschroeven of schroefpersen. Samen zijn zij een vitale schakel in de productie van de oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Klinkenberg: Verkoop

Verkoop

Bij het aanschaffen van transportschroeven, zoals kokerschroeven, mengers maar ook opslagunits, kunt u rekenen op passend advies advies en een verkoopteam dat uw behoeftes vlekkeloos aanvoelt en proactief met u meedenkt.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476