Skip to main content

Branches

De Klinkenberg producten worden met vertrouwen gebruikt door veel van 's werelds grootste chemische, voedsel-, mineraal- en farmaceutische bedrijven. Waaronder AkzoNobel, Cargill, Bayer, Danone, DuPont, General Mills, GSK, Nestlé en Pfizer. Wij zijn ook actief in de publieke sector zoals energie- en afvalbedrijven. 

Daarnaast vinden vele machines hun weg naar system integrators of grote machinebouwers. Die het beste willen voor de eindklanten. Met onze producten garanderen zij dat de productiefaciliteiten stofvrij worden gehouden, stilstandtijd verminderd wordt en de gezondheid en veiligheid verbeterd is.

Voedingsindustrie

De voedingsindustrie is één van de meest gevoelige branches waarin productie plaatsvindt. Verontreiniging en verspilling zijn uit den boze. Dat vraagt om hygiënische en nauwkeurige oplossingen.

Overslag

Klinkenberg ontwikkelt, met ruim een eeuw ervaring, schroeftransporteurs voor diverse toepassingen. In het transport van bulkgoederen en stortgoed is overslag een onmisbaar proces.

Destructie

Destructie is een essentieel industrieel proces. De afvalproducten die vrijkomen bij de andere productieactiviteiten worden op een zeer duurzame manier verwerkt waarbij wordt gerecycled wat mogelijk is en afvalstoffen op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd.

Slibverwerking

Klinkenberg ontwikkelt schroeftransporteurs voor uiteenlopende branches. Zo bieden wij ook oplossingen voor bedrijven in de slibverwerking. Deze sector vraagt om zijn eigen benadering, onder andere vanwege de steeds strenger wordende eisen.

Kunststof

Wanneer u op zoek bent naar effectieve oplossingen voor de kunststofproductie kunt u vertrouwen op Klinkenberg, met Nederlandse klantgerichte kwaliteit op internationaal niveau.

Chemie

Nederland speelt als relatief klein land een grote rol in de wereldwijde chemische industrie, voornamelijk in de basischemie en de ontwikkeling van coatings.

Recycling

Op het gebied van duurzame oplossingen zet Klinkenberg zich in voor optimalisatie van recycling processen. Recycling is een actueel thema. Van steeds meer producten wordt duidelijk hoe we ze effectief kunnen hergebruiken.

Farmacie

De productie van medicijnen en andere farmaceutische middelen is een zeer gevoelig proces. Niet alleen willen we verontreiniging van het product voorkomen, we willen ook de omgeving beschermen.

Biomassa

De biomassa industrie groeit de laatste jaren zeer snel. In de maatschappelijke discussie omtrent een milieuvriendelijke productie van brandstoffen, speelt duurzaamheid een centrale rol.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.