Skip to main content

Oplossingen voor de chemische industrie

Nederland speelt als relatief klein land een erg grote rol in de wereldwijde chemische industrie, voornamelijk in de basischemie en de ontwikkeling van coatings. Wij hebben ons dan ook met alle vakkundigheid verdiept in de vraag hoe wij onze producten kunnen ontwerpen ter optimalisatie van processen in de chemische industrie.

Meedenken over oplossingen voor de chemische industrie

Het is van belang dat chemicaliën gedurende het productieproces volledig zuiver blijven. Verontreiniging van één van de stoffen tast het volledige proces aan. Daarom biedt Klinkenberg transportsystemen, zoals doseersystemen en transportschroeven in diverse afmetingen, die specifiek zijn ontworpen voor de chemische industrie.

Hierbij is rekening gehouden met de hygiëne van het chemische product, maar ook met de veiligheid van de omgeving. Met de gesloten systemen, de Easy Clean uitvoeringen en onze ATEX-certificering waarborgen wij de hygiëne en veiligheid.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Transportsystemen voor de chemische industrie op maat

De chemie is een brede sector, waarin gewerkt wordt met producten met uiteenlopende eigenschappen. Daarom ontwikkelen wij onze transportsystemen op maat. Wij adviseren u over passende ontwerpen, afmetingen en materialen. Zo profiteert u altijd met transportsystemen, specifiek voor uw situatie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in transportsystemen voor de chemie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor oplossingen voor de voedingsindustrie en farmacie.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.