Skip to main content

Oplossingen voor kunststof producenten

Wanneer u op zoek bent naar effectieve oplossingen voor de kunststofproductie, vertrouwt u toch ook op Nederlandse klantgerichte kwaliteit op internationaal niveau? Met ruim een eeuw ervaring in de ontwikkeling van schroeftransporteurs voor uiteenlopende branches weten wij waar we het over hebben wanneer we u kennis laten maken met de transportsystemen en doseersystemen van Klinkenberg. Zo vormen onze rotorliften een grote toegevoegde waarde aan de wereldwijde kunststofproductie.

Schroeftransport in de kunststof industrie

De productie van kunststof omvat de bewerking van talloze grondstoffen. Thermoplasten, thermoharders en elastomeren vragen ieder om een specifieke behandeling. Onze transportschroeven maken in diversre opstellingen transport in de kunststofindustrie mogelijk. Het grote voordeel hiervan is dat u uw producten snel, veilig en op ruimtebesparende wijze kunt transporteren.

Diverse sectoren maken gebruik van deze transportwijze. U vindt onze rotorliften onder andere in de automotive-industrie, productie van non-foodverpakkingen, opslag- en transportsystemen, weg- en waterbouw, tuinbouw en elektronica-ontwikkeling.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Een veilige bewerking van kunststof

De uitvoeringsmogelijkheden van schroeftransporteurs zijn eindeloos. Onze experts kunnen u prima adviseren over de geschikte materialen, zoals hoogwaardig staal en RVS. Daarnaast zijn onze kokertransporteurs en trogtransporteurs, inzetbaar onder zwaardere omstandigheden.

Bij chemische processen, zoals de productie van kunststof, komen mogelijk toxische producten vrij. Klinkenberg levert volledig gesloten schroeftransporteurs, die alle dampen binnen het systeem houden. Zo waarborgt u de veiligheid van uw professionals. Daarnaast leveren wij onze rotorliften desgewenst voorzien van ATEX-certificering.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.