Skip to main content

Oplossingen voor overslagbedrijven

Klinkenberg ontwikkelt, met ruim een eeuw ervaring, schroeftransporteurs voor diverse toepassingen. In het transport van bulkgoederen en stortgoed is overslag een onmisbaar proces. Wij zien het als een uitdaging om dit zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen. Hoe we dat doen en wat we voor uw overslagbedrijf kunnen betekenen leest u hier.

Gedoseerde overslag

Onze schroeftransporteurs worden ingezet bij het beladen van bulkschepen of- vrachtwagens. Met onze transportschroeven kunt u dit doseren. Daarnaast houden wij in het ontwerp rekening met een zo snel mogelijke belading. Wij leveren ook elevatoren, voor het verticaal transporteren van bulkgoederen. Daarnaast vindt u schroefassen in diverse afmetingen in ons assortiment. Zo zorgen wij altijd voor een passende oplossing voor overslag.

Bulkgoederen hebben uiteenlopende eigenschappen waarmee u rekening dient te houden bij de overslag. Cementproducten vragen om een andere behandeling dan graan of steenkool. Onze professionals weten als geen ander hoe het ontwerp en materiaalkeuze van de schroeftransporteur invloed hebben op de verplaatsing van uw stortgoed.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Overslag op maat

U wilt dat de overslag altijd door kan gaan, ongeacht de weersituatie. Tijdverlies betekent immers inkomstenverlies. Bij het ontwerp van transportsystemen voor de overslag houden wij rekening met de invloeden van dynamische externe krachten. Door daarnaast te kiezen voor de juiste materialen ontwikkelen we een overslagsysteem voor u dat bestand is tegen allerlei weeromstandigheden.

Wij ontwerpen klantspecifieke installaties, op basis van uw wensen en doelstellingen. Ook voor het onderhoud aan uw schroefassen, elevatoren en transportschroeven kunt u rekenen op onze experts. Zij houden uw transportsysteem in optimale conditie.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.