Skip to main content

Oplossingen voor bedrijven in slibverwerking

Klinkenberg ontwikkelt schroeftransporteurs voor uiteenlopende branches. Zo bieden wij ook oplossingen voor bedrijven in de slibverwerking. Deze sector vraagt om zijn eigen benadering, onder andere vanwege de steeds strengere eisen die gesteld worden aan de slibverwerking. Hier leest u alles over de toegevoegde waarde van onze transportschroeven, zoals trogtransporteurs en kokertransporteurs voor uw sector.

Slibverwerking, met onze asloze schroeftransporteurs

Bij de slibverwerking komen vaak milieubelastende stoffen vrij, zoals zware metalen. Daarom houden wij in het ontwerp van onze schroeftransporteurs rekening met de veiligheid van de werkomgeving. Onze kokertransporteur is een gesloten geheel, dat de schadelijke dampen binnenhoudt. Deze is zowel horizontaal als verticaal inzetbaar. Onze trogtransporteur is afsluitbaar met een deksel tot een gesloten systeem.

Klinkenberg biedt u geruime keuze uit materialen voor uw transportschroeven, zoals RVS, staal of slijtvast staal. Zo werkt u altijd met een product dat is afgestemd op uw doelstelling.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Klinkenberg, voor slibverwerking op maat

Klinkenberg heeft al ruim een eeuw ervaring in de ontwikkeling van transportschroeven. Ook de uitdagingen die de slibverwerkingsindustrie biedt, gaan wij graag aan. Wij komen graag bij u op locatie bekijken hoe wij uw productieproces kunnen optimaliseren. Zo zorgen we altijd voor een product op maat.

In ons assortiment vindt u transportschroeven voor de slibverwerkingsindustrie in diverse modellen en afmetingen. Daarnaast kunt u bij ons een klantspecifiek onderhoudscontract afsluiten. Onze experts verzorgen revisie en, indien nodig, reparaties aan uw transportschroeven.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.